Categorieen | Trefwoorden | Meest bekeken | Meest recent
  Inhoud van kennisbankartikel: Lokale cache verwijderen
Lokale cache verwijderen

Vraag


Bij het inlogscherm van OVM 2.0 zie ik bij geavanceerde opties de optie 'Lokale cache verwijderen'. Waar dient deze optie voor? 




Antwoord


Door middel van de optie 'Lokale cache verwijderen' worden alle gegevens van OVM op uw lokale werkstation verwijderd. Dit kan noodzakelijk zijn indien er zich problemen voordoen met de synchronisatie van de data. 

Wij raden u aan deze optie niet op eigen initiatief te gebruiken, maar alleen op advies van één van onze helpdeskmedewerkers.